Очолювала окупаційні органи влади: У Рівному судитимуть зрадницю

Перейшла на бік ворога

У Рівному за матеріалами СБУ судитимуть зрадницю, яка перейшла на бік ворога та очолила окупаційні органи влади на Донеччині. 

За даними досудового розслідування, 53-річна жителька Донеччини у вересні минулого року брала участь в організації та проведенні так званого «референдуму» з питань зміни меж території та державного кордону України та приєднання тимчасово окупованих територій ДНР до складу рф.

Підозрювана була секретарем дільничної комісії, яка діяла в будинку культури селища Садове Горлівського району Донецької області.

Крім того, обіймаючи посаду керуючої справами незаконно створеної Садовської селищної адміністрації, жінка донині виконує злочинні накази окупаційної адміністрації держави-агресора.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень