До виборів на Рівненщині правоохоронці та рятувальники готові

Про це вони заявили сьогодні на нараді з питання "безпеки під час виборів"

На нараді виконуючий обов’язки голови Рівненської ОДА Юрій Приварський нагадав, що покарання не омине жодного службовця, дії якого під час виборів будуть незаконними:

– Хочу ще раз наголосити на незворотності покарання за організацію та участь у фальсифікації під час виборів. Представники правоохоронних органів повинні слідкувати за дотриманням законодавства та оперативно реагувати за порушеннями, незалежно від партійної принадлежності чи високих посад. Дане питання перебуває на особистому контролі в голови ОДА Віталія Чугуннікова.

В області на 996-х дільницях цілодобово працюватимуть більше 1 200 працівників міліції. Також правоохоронці сформували додаткові слідчо-оперативні групи для фіксації та документування порушень виборчого процесу. Натомість рятувальники вже перевірили всі дільниці на наявність протипожежних інструкцій та шляхів евакуації. Служба перевірила всі джерела протипожежного водопостачання та провела розрахунки сил і засобів на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. З метою оперативного реагування на надзвичайні ситуації в період виборів на цілодобовому чергуванні перебуватимуть майже 200 осіб особового складу та 150 резерву.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень