Корупціонера з Рівного покарали штрафом у понад 200 тисяч

Він отримав хабар у 20 тисяч гривень

Апеляційний суд скасував виправдувальний вирок щодо корупціонера. 

Юрисконсульт одного із приватних банків Рівного, використовуючи надані йому повноваження, з корисливих мотивів вимагав та одержав у 2013 році від клієнта установи неправомірну вигоду в сумі 20 тисяч гривень за неподання заперечень щодо розміру оцінки арештованого майна (а саме – автомобіля марки «Honda Civic») та неоскарження у майбутньому результатів привселюдних торгів на користь останнього.  

Проте, 7 липня 2015 року Рівненським міським судом винесено виправдувальний вирок щодо вказаної особи. 

Прокуратура направила матеріали в апеляційний суд, який 19 жовтня скасував виправдувальний вирок та ухвалив новий, визнавши особу винною.

Юрисконсульта засуджено до штрафу в розмірі 204 тисяч гривень і конфіскації половини майна. Окрім того, йому заборонили на 2 роки обіймати посади в юридичних особах приватного права, пов’язані із організаційно-розпорядчими та представницькими функціями у банківських установах.

Нагадаємо, патрульний Рівного зізнався у хабарництві. Його покарали штрафом у 25 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень