До уваги рівнян: МЗС закликає утриматися від поїздок до Єгипту

Причина - запроваджений у цій країні надзвичайний стан

Його запровадили на три місяці з 4 липня. 

Надзвичайний стан викликаний активізацією на території Єгипту радикальних терористичних угруповань, включаючи "ІДІЛ", які дедалі частіше спрямовують терористичні акти проти цивільних громадян з урахуванням їхньої релігійної приналежності.

Тим, хто вже у Єгипті, рекомендують 

не здійснювати поїздки і не перебувати на півночі та в центральній частині Синайського півострова, а також у пустельних районах на захід від долини ріки Ніл;

 

виявляти пильність при відвідуванні північного узбережжя Єгипту, столиці країни та дельти ріки Ніл, туристичних місць у її долині, узбережжя Червоного моря (курорти міст Хургада, Ель-Гуна,Сафага, Затоки Макаді та Затоки Сома), а також південної частини Синайського півострова (курорти міст Шарм-ель-Шейх, Дахаб, Таба).

Тим, хто перебуває у курортних місцях Єгипту, рекомендують

бути особливо уважними та обережними,

 

не виїжджати за межі місць організованого відпочинку, які знаходяться під охороною і наглядом сил безпеки, якщо є нагальна необхідність виїхати, повідомляти про це адміністрацію готелю, рідних або представників туроператора.

Особливо обачними туристам радять бути під час святкування в Єгипті релігійних (у т.ч. християнських) свят, та утримуватися від відвідування релігійних святинь.

Якщо сталася надзвичайна ситуація, виникла загроза життю та здоров’ю, громадян України закликають звертатися до Посольства України в Єгипті за номером телефону: +201000039648, e-mail: emb_eg@mfa.gov.ua або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38 044 238 1657, електронна пошта: cons_or@mfa.gov.ua.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень