Відпочинок на Білому озері на Рівненщині: ціни та умови у 2017 році

Тут відпочити можна у реабілтаційно-оздоровчому комплексі Рівненської атомної електростанції

Реабілітаційно-оздоровчий комплекс "Біле озеро" розташований на березі озера Біле, що у Володимирецькому районі. Озеро це - чимале: площа -354 гектари. Глибина подекуди сягає 34 метрів.

Вода в озері має високий вміст гліцерину. Тому гарно лікує шкірні хвороби.

У РОК "Біле озеро" є 508 ліжко-місць для відпочинку. Комплекс призначений для відпочинку працівників РАЕС. Втім, коли є вільні місця, приймають сюди й інших відпочивальників.

Розповідає директор РОК "Біле озеро" Ярослав Устимчик:

Для відпочивальників, які не є працівниками РАЕС, у нас вартість за місце у будиночку за добу від 99 гривень і до 173 гривень залежно від типу комфорту. Номери у будиночках у нас є дво- та тримісні.

Умови проживання у будиночках, за словами Ярослава Устимчика, різні. 

У номерах І типу (з максимальним комфортом) зроблено ремонт, є повністю облаштований санвузол, міні-кухня, холодильник. У номерах ІІ типу - все так само, але може бути не повністю облаштований санвузол. ІІІ тип - теж не повністю облаштований санвузол, може не бути санвузла, але є холодильник, і зроблено ремонт. ІV тип - з ремонтом, але переважно без санвузла, V тип - без ремонту і санвузла. Втім, для тих, хто селиться тут, є загальні санвузли. Гаряча вода є постійно.  

Харчуватися можна як самостійно, так і в їдальні РОК "Біле озеро". Які тут ціни - розповідає Ярослав Устимчик:

Харчування триразове у нашій їдальні коштує 145 гривень на добу. Втім, часто відпочивальники беруть окремо сніданок, обід чи вечерю. Орієнтовно обід у нас коштує 66 гривень. 

Пляж РОК "Біле озеро" отримав дозвіл на відкриття купального сезону. Тут є рятувальники.  

З розваг на Білому озері - катання на човнах, риболовля. Є тут спортивні майданчики. На базі можна взяти м'ячі. Проводять тут дискотеки, влаштовують свята. 

Ярослав Устимчик каже, що нині на базі є місця для відпочинку. 

Нагадаємо, що ми також писали про інші туристичні бази Рівненщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень