Місце на Рівненщині, яке може бути цікаве туристам: водяне колесо (ВІДЕО)

Воно розташоване у селі Святе Здолбунівського району

Голова громадської організації "Спас Рівне" Семен Монах взяв участь у дводенній мандрівці по Дермансько-Острозькому національному природному парку, яка відбулася у ці вихідні. 

Тут виявив місце, яке може стати цікавим для туристів. Розташоване воно у селі Святе Здолбунівського району, яке славиться великою кількістю джерел та криниць, і має усього близько 40 мешканців.

Семен Монах звернув увагу на водяне колесо, яке перекачує воду з річки у штучну водойму. 

Семен Монах У селі Святе колись був дуже гарний став. Зараз він залишився, але село змінилося. Зробили там форельники, хати повикупляли, побудували забори геть до ставка. Коротше, не особливо і покупаєшся там. Кажуть, приватна територія. Якось воно було далеким, доки двоє діток мені про це не зауважили.

 

Але в їхньому випадку вони мали рацію: я зайшов у двір, щоб показати вам, куди іде вода з водяного колеса. Господар теж стояв незадоволеним, але то дрібниці. Гляньте краще, яка система подачі води з річки ;) До речі, ця водойма зроблена штучно. Оце дядько постарався для сім"ї. Учіться.

Також Семен Монах додав:

Я би на місці господаря будинку навпаки пропонував відпочинок туристам. На перший погляд - що там такого, але насправді подвір"я оформлене дуже гарно. І копанка, і альтанка, і пасіка...

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Туризм
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень