2 тис. євро допомоги, безплатні продукти, житло: відомий телеведучий став біженцем у Франції

За словами ведучого, зараз їм з сім'єю «дешевше» живеться, ніж в Україні

Український телеведучий Анатолій Анатоліч, який зараз перебуває в статусі біженця у Франції, розповів, що його сім'я на місяць отримує близько 2 тисяч євро допомоги, безкоштовні продукти й житло.

«Ми в статусі тимчасових біженців. Він дається на півроку – у нас до вересня.

 

У нас сім'я з семи осіб: троє дітей і четверо дорослих.

 

В місяць виплати на нашу сім'ю близько 2 тисяч євро, – розповів він. – Як зараз живе моя сім'я там – це дешевше, ніж жити в Україні».

За словами Анатоліча, 500 євро допомоги він віддає на ЗСУ, ще 500 євро – родині французів, яка прийняла їх у своєму будинку безкоштовно, інші гроші – витрачає на бензин і продукти, хоча, крім усього іншого, вони ходять за безкоштовними продуктами.

Анатолій додав, що його сім'я як багатодітна, могла отримати одноразову матеріальну допомогу в розмірі 600 євро, але він вирішив «не нахабніти».

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч і його дружина Юла, коли почалася війна в Україні, вирішили швидко зібратися і вивезти своїх дітей.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень