Для соковитих, смачних і хрумких дерунів без борошна: що потрібно додати до картоплі
Спробуйте насолодитися новим смаком улюбленої страви
Пропонуємо вам приготувати нову варіацію дерунів. Такий рецепт запропонувала авторка кулінарного YouTube-каналу «Кулінарні рецепти від Надії». Вони виходять смачними, соковитими, мають хрумку скоринку і, найголовніше, готуються без борошна.
Інгредієнти:
- м'ясний фарш – 400 г
- цибулина – 1 шт.
- яйце – 1 шт.
- зубчик часнику – 2 шт.
- приправа до м'яса – 1 ч. ложка
- картопля – 1 кг
- крохмаль від картоплі – за бажанням
- сіль та перець – на смак
Візьміть фарш, додайте до нього яйце, натерту половину цибулі та подрібнений зубчик часнику, додайте приправу до м'яса, перець та сіль.
Ретельно перемішайте і залиште, щоб фарш просочився ароматом.
За цей час натріть на терці сиру картоплю, відіжміть в окрему ємність рідину з неї.
Крохмаль, який осів на дні ємності, додайте до фаршу. Ще раз ретельно перемішайте.
До картоплі натріть другу половину цибулі, поперчіть і посоліть.
Розігрійте олію на сковороді, викладайте столовою ложкою картопляну масу, зверху ложку фаршу і ще один шар картопляної маси.
Смажте по 4 хвилини з кожного боку. Після того, як перевернете деруни, накрийте сковорідку кришкою і зачекайте ще 1 хвилину.
До столу подавати зі сметаною.
Смачного!
Джерело: tsn.ua/food
Радіо Трек: НОВИНИ