Простіше і швидше вже нікуди: як зварити буряк всього за 15 хвилин

Рецепт на ті випадки, якщо треба буряк швидко

Варений буряк — основний інгредієнт для багатьох салатів, супів і закусок. Він дуже корисний і тому їсти його треба часто.

Але традиційний спосіб варіння може зайняти занадто багато часу, особливо якщо буряк великий. Однак є швидкий і зручний спосіб приготувати цей коренеплід — у мікрохвильовці.

Як зварити буряк за 15 хвилин?

Ретельно вимийте маленькі буряки. Проткніть їх ножем у кількох місцях, щоб прискорити процес приготування. Можете також обрізати хвостик.

Помістіть буряк у пакет для запікання і щільно закрийте його. Обов'язково зробіть проколи зубочисткою у верхній частині пакета, щоб випустити пар і запобігти його розриву.

Покладіть пакет із буряком на скляну тацю в мікрохвильовку. Встановіть потужність 800 Вт і готуйте буряк 2 хвилини. Потім дайте мікрохвильовці охолонути одну хвилину і повторіть процес ще 2 рази.

 

Загальний час приготування становитиме близько 6-8 хвилин, залежно від розміру буряка та потужності пристрою.

Готовий буряк стане м'яким і легко протикатиметься ножем. Після приготування акуратно розріжте пакет ножем, щоб уникнути опіків від пари. Дочекайтеся, поки буряк охолоне, і очистіть його від шкірки.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень