Традиційний «Крабов’є»: один із кращих салатів на будь-які свята (РЕЦЕПТ)
Максимально доступні продукти і мінімум часу на приготування
Крабовий салат – одна із найбільш обожнюваних українцями новорічних страв. На столі просто зобов’язані бути Олів’є, Шуба, Мімоза і Крабов’є
Попри те, що господині час від часу експериментують зі складниками, цей салат завжди готується дуже швидко і без зайвих заморочок.
Інгредієнти:
- яйця - 4 шт.
- свіжий огірок - 1 шт.
- кукурудза консервована - 150 г
- крабові палички - 240 г
- мівіна - 1 упаковка
- зелена цибуля – пів пучка
- майонез - 3 ст.л.
- сіль, перець - до смаку
Яйця відварюємо і ріжемо середніми кубиками. Так само нарізаємо крабові палички, огірки та зелену цибульку.
З кукурудзи злийте непотрібну рідину і додайте до інших складових.
Мівіну попередньо запарте кип'ятком (не додаючи спеції) і коли вона охолоне, додайте до інших інгредієнтів.
Добре все посоліть, поперчіть, заправте майонезом і перемішайте.
Радіо Трек: НОВИНИ