Дитину, яка тільки навчилася ходити, паралізувало: на Рівненщину надійде вакцина проти поліомієліту

Це небезпечне захворювання, яке спричиняє незворотні паралічі

Рівненщина очікує прибуття партії вакцини проти поліомієліту. Днями в Україну прибуло понад мільйон доз оральної вакцини бельгійського виробництва для дітей, її вже перевірили на якість і зараз триває розподіл препарату між регіонами.

Нагадаємо, щеплення проти поліомієліту є у переліку обов’язкових і вони безкоштовні для населення. Поліомієліт – небезпечне захворювання, яке спричиняє незворотні паралічі.

Останній випадок інфекції на Рівненщині зафіксували у 2021 році. Тоді занедужала півторарічна дівчинка, яку батьки не вакцинували з релігійних переконань.

Про це ми писали тут: 

«Це надзвичайна ситуація»: у Рівненському районі 1,5-річна дитина захворіла на поліомієліт

 

 

Відібрало ноги: у 17 дітей на Рівненщині виявили поліомієліт

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень