Дезінфекцію вулиць Рівного показали з висоти. І пояснили, для чого обробляють дороги (ВІДЕО)

Для тих, хто сумнівається у необхідності такої обробки, пояснили: основна мета - зменшення пилу

Сергій Гупаленко, він же Den Bassi – відомий своїми проєктами. Крім того, всім неабияк до вподоби його фото та відеороботи.

От сьогодні він зняв санітарну обробку доріг та тротуарів міста. На своїй сторінці у Facebook Den пише:

Сьогодні вдалося зафільмувати санітарну обробку доріг та тротуарів міста!

 

Зокрема, на м-н Північний. Я знаю, що багато з вас не бачить у тому сенсу, тому вирішив таки викласти цей допис з певними поясненнями.

Як повідомляв неодноразово раніше Віталій Герман - заступник міського голови Рівного, з метою недопущення поширення вірусу SARS-CoV-2 який викликає коронавірусну хворобу COVID-19, дорожня служба міста проводить роботи з дезінфекції об‘єктів дорожньої інфраструктури.

 

По-перше, давайте розглянемо саму природу вірусу, що це і як він взагалі поширюється.

 

Ві́рус — неклітинний інфекційний агент, який може відтворюватися лише всередині живих клітин. Таке визначення дають нам вчені. Отже цілком логічно, що вулиці та тротуари міста є одним із головних осередків поширення.

 

Як це відбувається? Дослідження кажуть нам, що ймовірність «підхопити» SARS-CoV-2 набагато вища через дотик до брудних поверхонь, ніж повітряно-крапельним шляхом.

 

І ось тут надважливо розуміти і враховувати кількість пилу, який потрапляє з тротуарів та доріг міста в наші оселі! На дворі вже потепліло, ми всі повідкривали вікна аби здійснити провітрювання.

 

Тому я хотів би подякувати сьогодні людям, зокрема Віктор Климук та всім працівникам КП «Рівненське міське шляхово-експлуатаційного управління», які в цей нелегкий для всіх нас з вами час дбають цілодобово про чистоту та здоров'я міста і кожного з нас.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень