Миколаївська область: 0 – заражених COVID-19. «Це важко пояснити», - Ляшко

Бог береже Україну?

Заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко на брифінгу не зміг знайти пояснення тому, що в Миколаївській області досі немає коронавірусу, в той час як у всіх інших областях підтверджені випадки COVID-19.

Він зазначив, що, незважаючи на відсутність у цій області вірусу, карантинні заходи там введені нарівні з іншими регіонами.

«Це важко пояснити, але це приємний момент, оскільки тестування на коронавірусну хворобу відбувається, підозри на коронавірус в Миколаївській області є, але підтверджених випадків на сьогодні немає.
 

Ми будемо тільки раді, якщо хоч в одній області не буде зареєстровано випадків, а в інших областях зростання випадків не буде відбуватися.
 

Це буде говорити про те, що введення заходів, які впроваджуються на території України, має позитивний ефект. У той же час це не повинно вводити в оману.
 

Без різниці, чи є на території області зареєстровані випадки коронавірусу, чи ні – карантин сьогодні введений для території всієї країни», – сказав Ляшко.

Натисніть плей для перегляду

Нагадаємо, станом на ранок 5 квітня в Україні лабораторно підтверджено 1251 випадок коронавірусу, 32 людини померли.

Зростає і кількість людей, що одужали – їх уже 25. У МОЗ відзначали, що більшість померлих від коронавірусу українців були старші за 50 років.
 

Відзначається, що більшість пацієнтів мали тяжкі серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, новоутворення, захворювання нирок, легенів або ожиріння.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень