500 декларацій за день підписують у колишніх поліклініках Рівного

Віктор Іськів під час підписання деклрації зі своїм лікарем. Фото - 7d.rv.ua

Майже 14 тисяч рівнян підписали декларації зі своїми лікарями. Це більше як 55% від загальної кількості мешканців обласного центру.

Найбільше пацієнтів нині налічується у лікарів колишньої поліклініки № 2, що на вулиці Драгоманова. Нині це центр первинної медико-санітарної допомоги «Центральний».

Загалом ситуацію коментує начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів

З моменту підписання декларацій станом на 9:00 годину 22 жовтня в центрах первинної медико-санітарної допомоги міста Рівного 139452 особи обрали свого лікаря та підписали з ним декларацію на медичне обслуговування.  

 

Показник досить нормальний, вищий трохи, аніж середньо обласний, і, в принципі, середній по Україні. В середньому на день підписується 500 декларацій.

 

Люди обирають заклад за територіальним принципом. Тобто сімейний лікар, терапевт чи педіатр приймає там, куди пацієнту зручніше добиратися. До слова, вже більше як 20 лікарів набрали рекомендовану кількість пацієнтів.

Зауважимо, активно підписують декларації і з педіатрами.

Більше як 90 % від всього дитячого населення міста уже підписали декларацію на медичне обслуговування. 

Першими за кількістю підписаних декларацій з пацієнтами на обслуговування дітей є лікарі центру первинної медико-санітарної допомоги «Півнінчий». На другому місці – центр «Ювілейний», а на третьому – «Центральний». Медики прогнозують, що до Нового року кількість рівнян, які підпишуть декларації зі своїми лікарями, зросте.

Наші новини у Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень