Більше половини рівнян уже обрали сімейного лікаря

А понад два десятки лікарів «первинки» уже набрали рекомендовану кількість пацієнтів

Станом на 16 жовтня у Центрах ПМСД Рівного декларацію з лікарем підписали уже 137 400 осіб, що становить 56,3% від кількості місцевого населення. Про це пише «Rivne Media».

При цьому, близько 5% із тих, хто уже підписав декларацію з лікарями у рівненських ЦПМСД - мешканці інших міст, сіл, районів та областей.

Так, найбільш активно декларації з лікарями підписують жителі Рівненського району. Таких на сьогодні – понад чотири тисячі. На другому місці – мешканці Здолбунівського району, їх близько тисячі.

Крім того, у рівненських закладах «первинки» чимало декларацій з медиками підписали й особи з інших областей. Зокрема, у наших лікарів є пацієнти із Закарпатьської, Київської, Львівської та Хмельницької областей.

До слова, 23 лікарі первинного рівня надання медичної допомоги у Рівному уже набрали рекомендований ліміт пацієнтів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень