Де у Рівному можна випити крафтового пива (ФОТО)

«Крафт» у перекладі з англійської мови - це «ручна робота», «ремесло»

Фото з сайту "Волинь 24"

Публікація виходить за сприяння фірми «ПАРТІ», яка реалізує обладнання для магазинів і ресторанів.

Крафтове — це пиво, виготовлене пивоваром вручну, і, відповідно, у невеликих об’ємах. Пивовар експериментує, шукаючи кращий смак. Тож у крафтових броварнях, безпосередньо спілкуючись зі споживачем, який вживає їхнє пиво, постійно вдосконалюють цей напій. Тож народжується безліч сортів нового пива.

Броварня «Кружак»

 

Адреса: вулиця Тиха, 10

У закладах ресторанної мережі «Ventotto» можна посмакувати фірмовим крафтовим пивом «Кружак» з власної броварні.

Його назва походить від старослов‘янського слова «кружати» - пити хмільні напої.

 

Нині вже є 11 сортів крафтового пива «Кружак», найпопулярнішими серед яких є IPA, APA, Blond Ale, Weizen, Stout, ну і, звичайно, ж класичні: Premium та Dark Lager.

 

Крафтове пиво «Кружак» вариться з німецьких солоду і хмелю, та з бельгійських дріжджів.

Незабаром на поціновувачів чекає крафтове пиво «Кружак» у скляних пляшках. Також у закладах мережі діє акція: при купівлі пива «Кружак» на виніс діє знижка 25%.

У закладах до пива подають різноманітні закуски: від нарізок італійських м’ясних та сирних делікатесів - до ковбасок і снеків власного виробництва.

 У літній період смакувати пивом «Кружак» відвідувачі закладів мережі  «Ventotto» можуть, сидячи на літніх майданчиках.

 

Броварня на Грушевського

 

Адреса: вул. Грушевського, 77

Найперша «фішка» закладу – те, що пиво тут варить молода красива дівчина-пивовар. Завдяки цьому, кажуть, пиво виходить – особливе.  Як пивовар робить пиво – можна побачити на власні очі.

Особливо у закладі пишаються пивом «П’яна вишня» та «Різаним пивом». Про них розповіла пивовар броварні Ольга Боярська:

«П’яна вишня” – це темне пиво, яке вариться із додаванням кісточок вишень. У місті ні в кого нічого подібного немає.  Воно має смак пива, але з ароматом вишень.

 

«Різане пиво» - це не окремий сорт пива, а особлива його подача. Наприклад, темне пиво «Дункель» і світле «Аве пілз». За рахунок того, що два різні пива з різною густиною, вони рівною лінією у бокалі відділяються одне від одного, не змішуються.

Різане пиво

За словами Ольги, ще у них є квас власного виробництва. Його виготовляють на власній пивоварні і, на відміну від традиційного квасу, який роблять з додаванням молочно-кислих бактерій, додають до нього пивні дріжджі.

У закладі також задовольнять смак тих, хто традиційного пива не вживає або перебуває за кермом авто. Адже тут виготовляють власноруч

безалкогольне пиво: натуральне ( у складі солод, дріжджі і хміль), без будь-якої хімії.

Окрім пива, у Броварні на Грушевського можна посмакувати печеною рулькою, стравами, приготовленими у хостері – іспанській печі, які завдяки цьому виходять дуже смачні.

 

Паб «Сталева гора»

 

Адреса:  вул. Відінська, 1-Б

Заклад пропонує своїм відвідувачам вісім видів свого крафтового пива. Його особливість у тому. що воно вариться за німецькою технологією. Контролює процес пивоваріння тут німецький пивовар Антон Шольц, який час від часу приїжджає у паб. Саме він створював у «Сталевій горі» пивоварню. З Німеччини у «Сталеву гору» також привозять солод для виготовлення пива.

Пиво «Пшеничне» - це сорт цього напою, яким найбільше у закладі пишаються. Його дуже люблять і найбільше  хвалять відвідувачі.

У «Сталевій горі» кажуть, що після будь-якого їхнього пива на наступний ранок ніколи не болить голова.   

Власник закладу Андрій Остапчук додає:

- Ще особливість «Сталевої гори» в тому, що у нас є багато телеекранів для того, щоб зручно було дивитися футбол.  Є окрема фан-зона, де приймаємо запеклих фанатів футболу. Тобто тим людям, які хочуть просто прийти до нас відпочити, футбольні вболівальники не заважатимуть.  

 

Також у нас є дитяча кімната, де дуже зручно відпочивати з дітьми. Там є іграшки, телевізор, де можна подивитися мультики. Ще ми маємо більярдні столи, настільний футбол.

Має «Сталева гора» літній майданчик. Якщо у багатьох закладах такі майданчики виходять на проїжджу частину, то тут він розташований ззаду за приміщенням, де нема автотранспорту і є таким собі справжнім оазисом серед міста: з травичкою, вазонами, квітами, деревами.

Біля літнього майданчика розташований батут. Тобто батьки можуть відпочивати і  бачити, чим займається їхня дитина.

Час від часу у пабі проводять акції вихідного дня: дають на щось знижку чи бонус-плюс - до якоїсь страви – пиво у подарунок.

Цей матеріал підготовлений разом із фірмою «ПАРТІ», яка реалізує обладнання для магазинів і ресторанів.

Світлий ель, портер, напій з фруктовими, цитрусовими чи шоколадними нотками – існує безліч різновидів крафтового пива на будь-який смак. Але максимально розкритий смак можна оцінити лише, коли напій охолоджений. Холодильні шафи S6 та DS15 – це саме те холодильне обладнання, що збереже свіжість та смак вашого напою.

 

ППФ «Парті»: у нас ви знайдете все необхідне для презентації пива! Детальніше за посиланням: http://www.party.rv.ua/.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень