Які сукні на випускний у тренді цього року: поради дизайнерів (ФОТО)

Які тенденції модні цього року?

В ексклюзивному інтерв'ю «ФАКТАМ» відомі українські дизайнери Катя Сільченко та Жан Гріцфельдт розповіли, як підібрати вбрання для випускного балу, як уникнути помилок і які модні тенденції цього року.

За словами Жана Гріцфельдта, головне правило випускного вбрання - елегантність. Тому не варто впадати в крайнощі і купувати кольорові весільні сукні, щоб виглядати на вечорі, як принцеса.

- Гарні будуть сукні та спідниці з оригінальним кроєм подолу. Коли спереду - коротше, а ззаду - довше. Саме така асиметрія дозволяє привнести пишність в спідницю і при цьому не зробить з молоденької дівчини «ляльку на чайник», - зауважує дизайнер.

Катя Сільченко радить випускницям вибирати для своїх святкових суконь ніжні відтінки - світло-рожевий, пудровий, персиковий.

У випускній сукні добре виглядає мереживо, напівпрозорі сіточки, шовк. Все це виглядає елегантно і жіночно.

При цьому не варто забувати про наймодніший тренд літа - квіткові мотиви. Правда, підбираючи таке забарвлення, потрібно пам'ятати, що квіти добре виглядають на коротких коктейльних сукнях. 

Але якщо спідниця пишна і струмлива - то обов'язково монохром. Квіти зроблять наряд недоладним. Вибирайте монохромні кольори - персик, білий, пудровий, червоний і чорний, а також класичні теплі варіанти.

Уже кілька сезонів поспіль з моди не виходить силует «годе», який багато хто називає по-простому - «рибка». 

За словами Каті Сільченко, не варто обирати на випускний гіпюрові сукні.

- Гіпюр дуже «простить» вбрання. Одні з небагатьох, хто дійсно вміє працювати з гіпюром - це Dolce & Gabbana. Але за таку випускну сукню доведеться викласти кілька тисяч євро. А ті, що продають у нас на ринках, мають дещо базарний вигляд, - зауважує дизайнерка.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень