Як вибрати професійні навушники

Будь-яка професійна діяльність висуває певні вимоги до техніки і аксесуарів

Це стосується і навушників. Як правило, професійні моделі використовують у студіях звукозапису, при монтажі роликів або ді-джеї під час виступу. А це значить, що вони вимагають особливої ​​конструкції та відповідності професійним вимогам.

Як зробити вибір?

 

Розглянемо основні критерії,на які варто звернути увагу.

Конструкція. Головна вимога - навушники повинні зручно розташовуватися на голові, а також мати високий рівень звукоізоляції. Важливо, щоб навушники не були занадто важкими. Підбирати їх варто строго за розміром, обруч не повинен тиснути або бовтатися. Амбушюри повинні блокувати зовнішній шум, щоб не відволікати звукооператора від роботи.

Чашки. У наш час моделі з поворотними чашками - не рідкість. Така конструкція дає можливість використовувати тільки один навушник, а другим вухом стежити за тим, що відбувається. Поворотні чашки зручні тим, що масивні, на перший погляд, навушники - досить компактні і легко помістяться в сумку.

При виборі зверніть увагу на кронштейни. Вони не повинні люфтити або бовтатися.

Шнур. Він повинен бути максимально міцним. Нерідко шнур кріпиться за допомогою защібки. Але краще за все вибирати цілісну конструкцію, коли шнур і навушники складають одне ціле - це більш надійний варіант. Розрізняють і різну форму шнурів: прямий і кручений. Більш надійним вважається перший варіант, але якщо ви перебуваєте в русі (наприклад ді-джей), вибирайте кручений різновид.

Технічні характеристики. Перш за все, це якість відтворення звуку. Нерідко звукооператорам або монтажером доводиться працювати зі звуковою доріжкою, де найменші зміни відіграють дуже важливу роль. І друге - гучність.

Деякі звукові доріжки грають ледь помітно, на тлі, але щоб їх правильно налаштувати, фахівець повинен розчути кожен, навіть найменш незначний звук.


Багато професіоналів мають кілька моделей навушників. Одні призначені для студійної роботи - другі для клубу або для запису (записуючи на камеру, оператор повинен чути, як ролик буде звучати після цифрової обробки), на musician.ua представлений величезний асортимент навушників для справжніх поціновувачів музики.

Який бренд вибрати?

 

Нині ринок переповнений пропозицією різних брендів навушників, які наділені різними можливостями і якістю. Іноді вибрати найкраще з усього асортименту - не таке просте завдання, оскільки кожен має власні смаки, уподобання та вимоги. Ми спробуємо розібратися, які професійні навушники дійсно можна назвати одними з найкращих і чому.


1. Panasonic. За короткий час Panasonic перетворився в один з найвідоміших і вельми шанованих брендів навушників по всьому світу. Про Доступний і широко поширений, Panasonic є одним з провідних світових брендів, коли справа доходить до якості збірки, комфорту і чіткості звучання. покращувати свою продукцію.

2. Sony. Sony, зазвичай, була лідером по відношенню до ринку електроніки і завжди оновлювала асортимент своєї продукції, щоб надалі залишатися на вершині слави. Sony завжди удосконалювала свою здатність створювати продукцію, викликала довіру і лояльність до бренду. Нагадаємо, що Sony дала світові перший портативний музичний плеєр «Walkman» і зробив прослуховування музики простіше в будь-який час і будь-якому місці. Цей бренд завжди був першопрохідцем в індустрії музики і далі продовжує покращувати свою продукцію.

3. Philips. Philips також знайома всьому світу компанія, яка розробляє досить якісні продукти для щоденного використання. Коли Philips почали виготовляти навушники, вони отримали обмежений успіх, але, незважаючи на це вони дуже відомі серед DJ і меломанів. Якщо Ви будете вибирати навушники серед асортименту Philips - можете бути впевнені в якості та комфорті.

4. Koss. Koss - відома компанія з виготовлення навушників. Вона має великий досвід в сфері розробки звукових технологій, оскільки вийшла на цей ринок в 1958 році. За роки свого існування вона створила ряд навушників різних моделей, для задоволення більшості потреб слухачів і усунення недоліків присутніх на ринку навушників. Якість продукції Koss відома у всьому світі і вважається одним з кращих варіантом в співвідношенні ціна / якість.

5. Sennheiser. Навушники Sennheiser наділені бездоганною якістю, і пропонують найкраще звучання і чіткість. Асортимент навушників включає моделі як для поціновувачів музики, так і для професіоналів. Аудіофіли по всьому світу дуже високо оцінюють якість продукції Sennheiser. Вони є найбільш популярними за рахунок власної технології усунення шуму.

 

Як бачите, вибрати професійні навушники в наш час дуже просто, тому що їх виробництвом займаються імениті бренди.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень