Де на Рівненщині вже подорожчав проїзд

Підняття вартості проїзду відбудеться у всіх напрямках, просто деякі перевізники спрацювали швидше і вже їздять за новими тарифами

Тарифи на проїзд у приміських та міжміських маршртуках на Рівненщині зміняться десь на 30%. Перевізникам уже дали дозвіл на зміну тарифів і частина з них навіть встигла відкоригувати таблиці вартості.

Здорожчав проїзд, наприклад, у маршрутках здолбунівського, шпанівського, дубенського, млинівського та клеванського напрямків, повідомив під час брифінгу перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін
Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Водночас є недобросовісні підприємці, які вимагають за проїзд більше дозволеного, каже чиновник:

На сьогодні обласна державна адміністрація погоджується на вартість тарифу одного пасажирокілометру 1,29 грн (замість 1 грн – ред.)

 

При цьому деякі перевізники і водії транспортних засобів перевищують той тариф, який затверджений ОДА. У таких випадках ми завжди відкриті до діалогу – інформуйте нас  і ми будемо реагувати.

Зауважимо, що за ситуацією постійно стежить профільний департамент при Рівненській ОДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень