Одну з доріг біля Рівного не ремонтували понад 60 років

Місцеві стурбовані

Ремонту потребує частина дороги О 181501, яка сполучає Рівне та Хотинь Рівненського району.

Йдеться про ділянку дороги км 5+960 по 6+100, яку не ремонтували з 1957 року. За 63 роки дорога сильно зруйнувалася та потребує відновлення.

Місцеві жителі розповідають, що регулярно стикаються з проблемами транспортного сполучення до села.

Мешканці села неодноразово зверталися до керівництва з проханням відремонтувати дорожнє покриття. Попри звернення громади села і знаходиться в неналежному технічному стані.

Ремонту потребує також вулиця Тараса Прончука у Хотині. Нею пролягає шлях, що сполучає село з обласним центром. Вона забезпечує мешканця виїзд на роботу, лікування, навчання, це єдина дорога, якою жителів  села могли б евакуюватися під час техногенної ситуації під час техногенної ситуації на підприємстві ПАТ «Рівне Азот».

 

У зв’язку з аварійністю дорожнього покриття по вулиці Т. Прончука в автобус, що здійснює довіз дітей в опорну школу, – розповідають місцеві.

З проханням відремонтувати дорожнє покриття мешканці села звернулися до Шпанівської сільської ради, у межах якої перебуває Хотинь. Депутати ради обіцяли переглянути звернення. Та при коригуванні й опрацюванні оновленому додатку до Програми «Утримання та ремонт автомобільних доріг Шпанівської ради» врахують і вулицю Тараса Прончука.

Щодо ремонту доріг перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін розповів, що останні два роки Рівненщина – одна з областей, де найбільш якісно ремонтують дорожнє покриття.

Усі кошти, які нам виділяють з державного бюджету, сьогодні якісно освоюються, своєчасно працюємо з підрядниками та контролюємо їхню роботу. Належне утримання відрізку дороги буде здійснюватися в рамках експлуатації.

 

Тому що залишків коштів по державному бюджету нині немає. Усі кошти розподілені, зокрема, що стосується нашого регіону. Крім того, дорогу (ред.. О 181501 Рівне-Хотинь), яка є в цьому році закінчать ремонтувати в рамках програми президента «Велике будівництво». Це наша об’їзна, – розповів Сергій Подолін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень