Ця фантастична закуска зі звичайного буряка пасує до всього (РЕЦЕПТ)
Такого салату ви ще точно не готували!
Інгредієнти:
- буряк – 600 г
- сіль – 1 ч.л.
- цукор – 2 ст.л.
- оцет 9% – 2 ст.л.
- коріандр – 1 ч.л.
- перець чорний мелений – ½ ч.л.
- часник – 2 зуб.
- олія соняшникова – 60 мл
- насіння кунжуту
Приготування:
Сирий буряк чистимо і натираємо на тертці для корейської моркви, додаємо сіль, ретельно перемішуємо і залишаємо на 30 хв, щоб буряк пустив сік.
За цей час готуємо маринад. Беремо цукор, оцет, мелений коріандр, чорний перець і часник, натертий на дрібній тертці або пропущений через прес. Усі інгредієнти добре перемішуємо.
Додаємо маринад у буряк і заливаємо зверху гарячою олією. Ретельно все перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2 год.
Посипаємо буряк підсмаженим кунжутним насінням.
До речі, можна додати ще й смажену цибулю - так ви отримаєте новий цікавий смак!
Джерело: Школа Життя
Радіо Трек: НОВИНИ