«Цілком можливо, що путін розпочне війну з НАТО»: прогноз військового експерта

Щоб полегшити сприйняття поразки росіянам

Коли російська армія опиниться на межі повного розгрому, путін, цілком можливо, розпочне війну з НАТО. Про це заявив військовий експерт, директор неурядової аналітичної організації «Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння» Валентин Бадрак.

Війна з НАТО путіну потрібна, щоб потім якомога швидше її закінчити за столом перемовин. Адже росіянам значно легше прийняти поразку від НАТО, ніж від України.

Але неприємним наслідком цього може стати те, що путін, ймовірно, залишиться при владі, а це вкрай небезпечно. Бо передишку він використає для підготовки реваншу.

Шойгу (міністр оборони рф) чітко заявив, що до 2026 року росія здатна створити 1,5-мільйонну армію. Це дасть їй змогу знову напасти на Україну.

 

На питання, чи можуть росіяни влаштувати бунт проти кривавого «царя», який жене їх на забій, Валентин Бадрак відповів так:

Може бути й таке. Але не виключено, що терпітимуть, адже вони звикли зносити знущання своїх тиранів ще з часів Івана Грозного, який наказував кидати в котли з окропом бояр, що чимось перед ним завинили.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень