Головний комісар ООН оприлюднив число: скільки цивільних убила росія за час війни в Україні (КАРТА)

Карта відображає дані по багатьох містах

ООН підтвердила загибель понад 8 000 українців з початку повномасштабної війни, поранення отримали більше, ніж 13 000 осіб, повідомили в Управлінні верховного комісара ООН з прав людини.

Серед загиблих щонайменше 487 дітей, ще 954 – отримали поранення.

В організації наголосили, що реальне число жертв значно вище. Втім, отримати точні дані неможливо, оскільки немає доступу до місць, де тривають інтенсивні бойові дії або перебувають російські окупанти.

Багато повідомлень про жертви серед цивільного населення все ще очікують підтвердження в інших окупованих районах України, зокрема в таких містах як Маріуполь (Донецька область), Лисичанськ, Попасна і Сєвєродонецьк (Луганська область), – зазначили в ООН.

Більшість смертей та поранень спричинені вибуховою зброєю з великою зоною ураження, включаючи обстріли важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню, а також ракетними та авіаударами.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень