Хитрий сценарій, щоб виграти час: Данілов повідомив про плани росії

Ми не торгуватимемо своїми територіями

Крим, Донецька і Луганська області – українська суверенна територія, яка не обмінюється і не продається. Таку заяву зробив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов. Він каже, що росія готує сценарій закінчення війни в обмін на території.

Агенти росії вже просувають компроміс – згода України відмовитися від територій Донецької, Луганської областей і Крим в обмін на припинення війни. На так званих міжнародних паралельних треках російські представники лякають і переконують, гарантують і брешуть, що це найкращий вихід:

- І навіщо здалася вам ця Україна, давайте як в «гарному, доброму» 1938 або 1939 році, а інакше – ви ж пам'ятаєте про 6 тисяч ядерних боєголовок?, - такі аргументи наводять партнерам у США та Європі агенти кремля, каже Данілов.

Ба більше, таким сценаріям підіграють і всередині України. Різні спікери та експерти обережно розповідають, як нам потрібен мир, що потрібні поступки.

Типу, навіщо потрібні ці донбаські, луганські та інші землі і люди, адже там одні «сепари» і «ватнікі», промиті мізки, зруйнована економіка і спустошені міста.

Проте подібні твердження – це омана і злочин, як мінімум – зазіхання на територіальну цілісність держави, а максимум – державна зрада. Крим, Донецька і Луганська області, всі інші тимчасово окуповані регіони України – суверена українська територія, яка не обмінюються і не продається, нагадує всі Олексій Данілов.

Він зауважує, що варто тільки потрапити у цю пастку і ми знову отримаємо війну. І саме у цей час росія завдасть нового удару.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень