Можуть нагадати, як усе почалося: В ГУР попередили про підступний задум рф до річниці вторгнення

Можливі ракетні удари

Фото з nzl.theukrainians.org

До річниці повномасштабного вторгнення до України армія рф може вдатись до чого завгодно, щоб нагадати, яким був початок війни, 24 лютого. Втім, Україна готова до будь-якого розвитку подій, повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

Можна чекати будь-чого. І можливо ударів, і ще якихось провокаційних дій. Це ракетні удари по нашій інфраструктурі, на фронті. Ми готові до такого розвитку подій. Ми не довіряємо москві та не довіряємо вже багато років, – зауважив Вадим Скібіцький.

Щодо ситуації на фронті, що представник ГУР зауважив, що багато чого залежатиме від того, як пройдуть найближчі місяці і яких успіхів буде досягнуто, зокрема й українською стороною.

Багато залежатиме від того, як пройдуть найближчі місяці і яких успіхів буде досягнуто, зокрема й наші власні. Тому що ми також плануємо свої бойові дії не на завтра і не післязавтра, а на певний період часу, – каже Скібіцький.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень