Перелік місць, де завжди є робота: Вакансії для українців за кордоном і не тільки

Низка інтернет-платформ для пошуку роботи

Мільйони українців через війну виїхали з України. При цьому лише одиницям вдалося продовжити працювати віддалено, решта ж була змушена шукати нову роботу у чужих країнах.

Вакансії українці можуть знайти на кількох онлайн-сервісах

Це Телеграм-канал, де зібрано вакансії як в Україні, так і за кордоном – у європейських країнах. Якщо вам не з руки щодня ходити на роботу, можна також знайти чимало вакансій на віддаленні. Причому на цьому ресурсі знайдеться робота для будь-якого майстра: від майстра манікюру та швачки до IT-фахівців.

Робота у Нідерландах (фото ілюстративне)

Цей проект із пошуку роботи було створено незабаром після початку повномасштабної війни в Україні. Команда спеціалістів із працевлаштування допомагає людям, зайнятим пошуками роботи, контактувати з роботодавцями. Причому йдеться про працевлаштування практично в усьому світі: в Європі, Азії та навіть за океаном, у США.

Ресурс «заточений» під пошук роботи для біженців за кордоном. Цей канал веде пошук роботи у 70 зарубіжних країнах. Багато вакансій, які пропонують на цій платформі, не вимагають спеціальних навичок або профільної освіти. Можна розпочинати роботу з мінімальних навичок. На цьому ресурсі можна знайти чимало пропозицій віддаленої роботи. А крім того, ресурс публікує практичні поради для біженців щодо працевлаштування за кордоном.

На цій платформі можна знайти як готові вакансії для українців, так і отримати консультації щодо пошуку роботи. Він допомагає підприємцям, які релокували свій бізнес, швидше зорієнтуватись на новому місці та зав'язати корисні зв'язки. Тут можна отримати корисну консультацію з багатьох питань: від складання безпрограшного резюме до порад, як поводитися на співбесіді, та як скласти особистий план професійного розвитку.

Джерело: biz.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень