Загальна мобілізація: обмежено придатних чоловіків призивають у ЗСУ (ВІДЕО)

Проте є умова

В Україні продовжується загальна мобілізація. У ЗСУ тепер можуть призвати обмежено придатних для служби чоловіків. Але є обов’язкова є умова.

Представник командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач розповів, як відбувається призов на військову службу обмежено придатних чоловіків. Такі чоловіки служитимуть у тилових підрозділах та військових частинах постачання.

Військовослужбовці, які здобули інвалідність, але хочуть продовжити службу, будуть визнані комісією обмежено придатними.

Їх можуть відправити на службу інструкторами або викладати у вишах.

 

Головна умова — бойовий досвід.

Горбач зазначив, що основне робоче місце зберігається за співробітником, призваним до армії. Ця вимога повинна виконуватися за умови загальної мобілізації або служби за контрактом.

Роман Горбач наголосив, що військовослужбовці не можуть обирати військову частину, де хочуть служити. Їх розподіляють начальники, які ухвалюють кадрові рішення.

До слова, відомо, що зараз різко зменшилася кількість охочих служити у ЗСУ. Тож фахівці зауважують, якщо військовозобов'язаний проігнорував повістку, він отримує штраф. Ті, хто пройшли медкомісію та відмовилися прийти на військову службу, можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності.

Джерело: biz.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень