Чим здивують спортивні бренди у 2019 році

Про новинки - від магазину взуття Kedoff.Net

Магазин KEDOFF.NET розташований на вулиці Соборній, 328 у Рівному (район пивзаводу). І сьогодні ми з власником магазину Ігорем Климчуком поговоримо детальніше, хто і чому купує тут взуття, та про модні тенденції весни-літа 2019.

- У попередньому сезоні було найбільш актуальним зручне взуття на низькому ходу – кросівки, кеди. А цього року теж мода робить на цьому акцент?

- Мода на моделі кросівок і кед, які ми привозимо, не минає. Вони завжди актуальні і популярні. Так, у нас зараз є для жінок дуже гарна колекція взуття фірм New Balance, Reebok.

З новинок у нашому магазині з’явилися кілька спортивних моделей кросівок на високій підошві. Таке взуття, як правило, буває у тренді два сезони, не більше. Потім зникає надовго. А згодом знову повертається.

Пізніше, може, з’являться моделі взуття 80-х років. Бо цього року якраз повернулася мода 80-х. А все інше з того, що ми продаємо, популярне з року в рік, тільки оновлюються кольори, відповідно до трендів кольорової гами цього року.

- І які кольори взуття будуть модні цього сезону?

- З яскраво-насичених кольорів це, наприклад, жовтий входить у моду. І в нас у продажу будуть жовті кросівки.

Є у нас великий вибір взуття для жінок модних нині пастельних кольорів.

З’являться у KEDOFF.NET кросівки бренду Fila. У нас півміста зараз ходить у підробках цієї марки. А в нашому магазині можна буде купити оригінал.

Кросівки модних нині пастельних кольорів фірми Reebok

Продавець магазину Kedoff.net Світлана Чумак: "Жовтий - один із наймодніших кольорів весняно-літнього сезону"

Наймодніше весняне взуття фірми New Balance

- А як відрізнити підробку від оригінальних кросівок цієї марки?

- По-перше, їх дуже мало хто продає. По-друге, це видно по взуттю. Так, підробка швидше зношується, ніж оригінал. Бо зроблена із матеріалів низької якості і відрізняється специфікою монтажу. Тож уже після місяця носіння це помітно: взуття втрачає свої форму і вигляд.  

- Що ще нового та цікавого з взуття для весняно-літнього сезону можете запропонувати?

- У нас додалося туристичного взуття, адже піший та зелений туризм щороку стає все популярнішим. Тому ми додали декілька туристичних брендів Grisport, Lytos, Forester. І привезли туристичне взуття не тільки для чоловіків, а й для жінок, бо вони теж люблять подорожувати пішки.

Додалося  у нас і таке взуття, як гумові чоботи англійського бренду Hunter, що в перекладі означає «мисливець». Гумове взуття можемо запропонувати різних кольорів.

З’явилося у KEDOFF.NET взуття, якого у нас в Рівному ще немає - фірми Dr. Martens. Це такі специфічні берці, які носить молодь, переважно дівчата.

Для юнаків можемо запропонувати оновлені колекції Puma, New Balance, Reebok, Adidas.

Ще з’явився у нашому магазині новий бренд  Le Coq Sportif.

Жіночі берці фірми Dr. Martens

- Розкажіть про цей бренд детальніше. Чим він відрізняється від інших марок?

- Це французький бренд: його взуття у Рівному ніде ще немає. Воно продається тільки у великих містах-мільйонниках. Відрізняється взуття цього бренду високою ціною: майже 4 тисячі гривень коштують кросівки. Але це марка з дуже хорошою репутацією, рівня бренду Lacoste, тобто з вищих марок спортивної індустрії.

- А що модного можете запропонувати для чоловіків?

- У нас з’явилося багато популярних брендів New Balance, Saucony, Le Coq Sportif. І ми розширили для чоловіків кольорову гаму, додали багато гарних кольорів чоловічих кед на весну і літо. Кеди, сліпони у  KEDOFF.NET – це оригінальне взуття відомих брендів, яке зараз дуже популярне й модне. Це те, що продають нині за кордоном у снікерсшопах.

Снікерсшопи – це магазини вуличної моди, в яких торгують взуттям та одягом. У них вдягаються та взуваються дуже стильні молоді люди, які цінують дорогі якісні моделі взуття та одягу. Вони не вдягаються у торгових точках з дешевими товарами широкого вжитку. А шукають магазини, де пропонують нішевий брендовий продукт.

- А нарядне взуття у вас є?

- Ні, ми нарядне чи класичне взуття не продаємо. Бо пропагуємо європейську моду, а це означає зручність. Ми вже давно припинили привозити взуття, яке вважалося писком моди в СРСР – з підборами, довгими шпильками тощо. Адже пропагуємо зручність, яскравість, і високу репутацію торгових марок. Тобто ми - за оригінальність брендів, і за пропаганду такого взуття. Бо хочемо, щоб наші люди почали більше цінувати те, що виробляють передові світові компанії.

- Кажуть, що у взутті, яке ви продаєте, ходить багато відомих людей не тільки в Рівному, а й в Україні.

- Так, до нас приходить купити взуття міський голова Рівного Володимир Хомко, лідер гурту «Ot vinta» Юрій Журавель. Чимало відомих блогерів, зірок шоубізнесу носять кросівки і кеди тих фірм, які ми продаємо. Не сприйміть це за політичний піар, але серед них  і, приміром, керівник студії «Квартал-95» Володимир Зеленський.

- Усе перелічене вами взуття можна знайти у магазині на Соборній, 328?

- Все, що пропонує KEDOFF.NET, неможливо вмістити у магазині. Якщо цікавить конкретне взуття, краще зателефонувати у магазин за номером 097-096-10-00 і дізнатися, чи воно є.

Наш магазин взуття працює щоденно з 10 години без перерви і вихідних. І завершує роботу у будні о 19 годині, у суботу – о 18, у неділю – о 16.

А весь асортимент наш можна подивитися на сайті KEDOFF.NET. Тут можна і замовити взуття. Його, за бажанням покупця, доставлять у наш магазин або у відділення «Укрпошти» чи «Нової пошти». Можлива і доставка додому кур’єром.

До речі, стежити за оновленням нашого товару можна на сторінці KEDOFF.NET у Фейсбук, Інстаграм та YouTube.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень