Рівняни скаржаться, що «Укрпошта» губить їхні листи

Пишуть про це у соцмережі Фейсбук

Фото ілюстративне

Порушив проблему редактор видавничого дому «ОГО», викладач Острозької академії Віталій Голубєв. Він поскаржився, що сім адресатів, яким він з дружиною розсилав свої книги, відправлення не отримали. Книги надсилали звичайними листами з відділення пошти у Рівному 33028.

Віталія Голубєва підтримали й інші споживачі, які теж скаржилися, що надсилали листи, але адресати їх або зовсім не отримали, або вони дійшли із значним запізненням:

Alex Kharvat Віталій, така ж ситуація і довіри нема. Все йде до того, ніби навмисно доводять Укрпошту до банкрутства. 

 

Mariia Martyniuk Може, ще дійдуть. Мені перед Новим роком шеф календарі вислав, то три(!!!!) тижні йшли до мене.

 

Vika Budzinska Мені подруга надсилала листівки перед Новим роком, а вони прийшли у кінці травня. Може, і книжки колись доберуться до адресатів:).

 

Оксана Бондар-Кравчук Ми на роботі теж стикнулися з подібною неприємною ситуацією через Укрпошту. 
Перед Новим роком відправляли пакет документів у Міністерство, кожен додаток в окремому файлі... Були в шоці, коли нам звідти зателефонували і з величезним обуренням звинуватили у пересиланні "жахливої макулатури". 
Як виявилося, до них все прийшло розірване і без файлів!

 

Мая Голуб Укрпошта губила навіть мої рекомендовані листи. За минулий рік загубила Укрпошта 6 чи 7 листів звичайних. І цього року 1! Це жах якийсь. Їхній сервіс - це ніби паралельний світ для попадання листів!

Керівник Рівненської дирекції «Укрпошти» Олег Обоїста прокоментував цю ситуацію так:

Якщо ми говоримо про ситуацію щодо надсилання простої кореспонденції – звичайних листів, то задача «Укрпошти», як компанії, яка надає послуги поштового зв’язку – доставити їх в абонентську скриньку споживачів. В цьому випадку ми доставляємо.

 

Якщо, наприклад, хтось поцупить лист з абонентської скриньки – ми за це не несемо відповідальності.  

За словами Олега Обоїсти, вони пересилають за день десятки тисяч звичайних листів і всіх їх відстежити нереально.

Тож він радить користуватися рекомендованими листами або посилками, бо їх поштар вручає безпосередньо в руки адресату. Вони дещо дорожчі за звичайний лист, який коштує 7 гривень, бо вартують від 16-18 гривень, але їх рух можна відстежити.

Також можна оголосити цінність такого відправлення, і якщо споживач його не отримає, то втрату «Укрпошта» в такому разі компенсує. А для звичайних листів такої компенсації не передбачено.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень