Чи вигідно у Рівному будувати крематорій?

Таку тему порушили депутати Рівнеради під час засідання бюджетної комісії

Причиною для обговорення стало виділення 6 мільйонів 600 тисяч гривень для розширення кладовища «Нове» в західній частині міста.

Нової ділянки повинно вистачити на поховання ще впродовж 4-5 років, відзначає заступник начальника управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк:

Там буде проводитися ре культиваційна робота, після чого ми маємо зробити благоустрій, це і доріжки прокласти, водогін зробити, туалети поставити і таке інше.

Про можливість створення крематорію в депутатської комісії запитала депутат Рівнеради Ірина Пилипчук. На що заступник міського голови Галина Кульчинська відповіла, що вже обговорювала це питання з директором кладовища і зробила висновок, що створення крематорію не є рентабельним для Рівного, адже його послугами будуть користуватися одиниці. Мовляв, більшість рівнян – православні і захочуть бути захороненими традиційним способом.

До слова, нині в Україні діє три крематорії – в Києві, Харкові та Одесі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень