Чому не виходять сирники? Секрети, які варто знати кожній господині!

Коли йдеться про сніданок, сирники не поступаються ні яєчні, ні грінками, ні навіть каші.

Приготування просте: змішати, обваляти в борошні та обсмажити. Але занадто часто цього виявляється замало. Отже, чому не виходять сирники?

Одні розвалюються, інші розтікаються, треті нагадують гуму, а четверті й зовсім несмачні. 

Якщо сир попався дуже сухий, кількість яєць потрібно контролювати з особливою ретельністю, адже саме вони є головною сполучною ланкою. Крім білка, сир скріплює борошно. Якщо сирники втрачають форму на сковороді та розпадаються, потрібно додати ще кілька ложок борошна.

Також страва може почати розтікатися. Це говорить про те, що цукру в ньому дуже багато. Він плавиться і тече разом з сиром. Та ж сама ситуація відбувається, якщо викласти сирники на непрогріту олію. Також це може бути через тонкий шар панірування.

Чому сирники несмачні

По-перше, на смак сирників дуже впливає якість сиру. Але є й інші дрібниці, які можуть на це вплинути. Псує смак завелика кількість соди, тому її краще замінити на розпушувач.

По-друге, олія. Вважається, що рафінована соняшникова підходить ідеально. 

По-третє, недостатня кількість солі. Цукор з нею відмінно поєднується, і солона карамель це доводить! Обов’язково використовуй обидва підсилювачі смаку.

А щоб сирники не перетворилися в гумові сирні коржики, досить не переборщувати з борошном і яйцями. Також слід їсти сирники свіжими, тільки зі сковороди, бо потім їх консистенція починає змінюватися.

Чому сирники пригорають

Смажити сирники обов’язково потрібно на середньому або навіть малому вогні. Вони повинні добре пропектися всередині, але водночас не обгоріти зовні. 

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень