Сніданок за 5 хвилин (РЕЦЕПТ)

З простих продуктів

Приготувати смачний сніданок за п'ять хвилин дуже просто. Вранці у нас завжди мало часу і безліч справ, проте снідати обов'язково потрібно ситно і смачно. Такий сніданок потішить вас і ваших близьких.

Інгредієнти

Лаваш круглий 1 шт.

Яйця 1 шт.

Сир твердий 25 г.

Розтоплене вершкове масло 1-2 г.

Шинка 50-100 г.

Сіль за смаком

На сковороду додаємо вершкове масло і чекаємо, доки нагріється сковорідка. У тарілку наливаємо зовсім небагато води та опускаємо лаваш. Просочимо лаваш, щоб він рівномірно просмажився з усіх боків. Лаваш обсмажуємо на сковорідці 1-2 хвилини. На лаваш розбиваємо одне яйце і розподіляємо по всій поверхні. Посипаємо лаваш з яйцем тертим сиром. Готуємо на сковороді ще 2 хвилини. Перевертаємо лаваш. У центр додаємо трохи сиру і шинку.

Якщо бажаєте, то між шарами шинки можете покласти шматочок помідора. Загортаємо лаваш за допомогою лопатки з чотирьох сторін, щоб у нас вийшов конвертик. Вимикаємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і залишимо наш сніданок на 2-3 хвилини, щоб сир добре розплавився. Смачний сніданок готовий, можна подавати до столу.

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень