Чому лікарні Рівненщини ігнорують систему «Prozorro»: пояснення медичного керівництва

Вісім лікарень Рівненщини ігнорують систему електронних закупівель «Prozorro». Таку інформацію минулого тижня поширило Рівненське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ».

Мова йшла про протитуберкульозні заклади області.

Чому лікарні, в яких лікують туберкульоз, не користуються системою електронних закупівель через Інетернет, ми поцікавилися  у начальника обласного управління охорони здоров’я Юрія Осіпчука (на фото). І ось що він розповів:

Протитуберкульозні заклади Рівненщини користуються системою «Prozorro». Просто, згідно з законодавством, до 1 серпня вони мали право проводити закупівлю поза системою «Prozorro». З 1 серпня вони користуються тільки системою «Prozorro».

 

За словами Юрія Осіпчука, не користуватися системою електронних закупівель у медзакладах не можуть, оскільки це буде порушенням закону, за яке передбачена кримінальна відповідальність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень