Чому небезпечно позичати гроші ввечері та як правильно давати в борг?

Розкажуть народні прикмети

Наші предки вважали, що ввечері та вночі починають діяти нечисті сили й вони намагаються нашкодити людям. Тож варто уникати вечірніх позичань грошей, адже це негативно відобразиться на фінансовому стані родини, а гроші надалі можуть просто витікати.

Варто пам'ятати, що ні в якому разі не можна позичати кошти людині, яка хоче віддати попередній борг. Так можна отримати ще й грошові проблеми боржника.

 

В який день тижня не можна позичати гроші? 

Вважається, що ніколи не можна позичати гроші під час Великого посту, на Водохреща та інші сильні церковні свята. В народі існує думка, що якщо в такий церковний день позичити гроші, то боржники їх ніколи не повернуть.

Також не можна позичати гроші в неділю, адже у цей день проводиться церковна служба.

Не можна давати гроші в борг у вівторок - цей день поганий для розв'язання будь-яких фінансових питань. Тому краще відмовитись і позичити у більш сприятливий день - середу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень