5 оберегів, які мають бути у кожному домі, щоб усі біди обходили стороною: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Кожна оселя накопичує енергетику тих, хто в ній живе. Недоброзичливі люди можуть принести зло в дім.

Але щоб цього не сталося, необхідно мати вдома обереги, які матимуть позитивну енергетику та притягуватимуть її в дім, а негативну — відштовхуватимуть.

 

Часник

У давні часи люди вірили, що часник є захисником від нечисті. Його використовували у проведенні обрядів, щоб захистити родину від злих людей. Декілька зубчиків часнику, покладених на стіл, захистять від заздрості та поганих думок.

Підкова

Для залучення у дім багатства та успіху, тримайте вдома підкову. Краще, щоб це була знайдена вами річ, але її також можна й купити. Розташуйте її над вхідними дверима так, щоб її кінці дивились вгору. Такий талісман не пускає негативну енергію на поріг.

Віник

Не тримайте вдома зламаний або старий віник, бо він може притягнути злидні. Не кидайтесь віником, це може призвести до розлучення та сварок.

Ікона

Найсильнішим оберегом вважається ікона. Її необхідно розташувати в найкращому місці у кімнаті або ж повісити на стіну. Якщо читати молитви іконі та вірити у її силу, вона оберігатиме оселю та її мешканців від усіх негараздів.

Лавр

Висушене лаврове листя сприяє гарним стосункам у родині та оберігає подружнє кохання.

Джерело

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень