Як коти попереджають про катастрофу та нещастя: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Здавна люди вважали, що кішки пов'язані з потойбічними силами та можуть передбачити нещастя завдяки.

Завдяки особливостям органів чуттів, коти не раз рятували людей від біди. Відомі випадки, коли кіт став кидатися на господаря, коли той не випускав вихованця на вулицю. Причина була в тому, що кіт перший відчув запах газу, який люди не змогли відчути, таким чином врятував сім'ю від отруєння.


Коти попереджають людей про землетрус, повню, виверження вулканів, шторми, а деякі вважають, що і про пожежі, та бомбардування. Вони відчувають найтонші вібрації та поштовхи, амплітуда яких не доступна для людини. І намагаються втекти у безпечне місце чи сховатися.

Якщо їм не вдається це зробити, починають поводитися агресивно та неприродньо. Людині потрібно реагувати на таку поведінку.

Багато господарів кішок відзначали, що перед землетрусом домашні звірята скуйовджують шерсть, притискають вуха і починають голосно і без видимої причини нявкати. Ну а якщо є можливість зникнути з дому, вони завжди роблять це, з'являючись лише коли небезпека остаточно мине.

Поряд із кішками можуть передбачати землетрус собаки, коні, кози та інші домашні тварини. Людині залишається лише уважно стежити за поведінкою тварин, і, можливо, це допоможе уникнути багатьох неприємностей.

Коти можуть відчути, що людина хвора навіть якщо сама вона ще почувається добре. Якщо ваш пухнастик раніше був не дуже ніжним з вами, а зараз ходить по п'ятах, подумайте про здоров'я.

Відомо, що кішки відчувають, коли людині важко та у такому разі зазвичай сідають поруч, для того, щоб забрати на себе негативну енергію.

Вважається, що у котів дуже розвинена інтуїція, шосте почуття чи енергетичне поле. Часто з'являлося повідомлення, що кішки повертаються додому за сотні кілометрів, витрачаючи на подорож до кількох місяців.

Джерело: ТСН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень