Чому не можна фотографуватись на фоні жовтого листя: народні прикмети про фотографії

Існує чимало повір'їв, що приписують фотознімкам містичні властивості

Найжорсткіша заборона — на фото сплячих дітей. Прикмета говорить, що фотографувати малюка, коли він спить, дуже небезпечно.

Народна мудрість каже, що дитина в цьому випадку може захворіти, втративши охорону вищих сил. Або ще страшніше — її душа, яка подорожує під час сну, не зможе повернутись додому, у своє тіло.

Вважається поганою прикметою, коли наречений і наречена роблять спільний знімок до весілля. Це віщує негаразди у майбутньому сімейному житті та швидке розставання.

За повір'ям, не можна фотографуватися на тлі тих місць, де сталися трагедії. Йдеться також і про покинуті села, зруйновані будинки, де, на думку забобонних людей, завжди живе нечиста сила.

Одна з найгірших прикмет — це рвати фотографії. Тим самим людині на знімку ви завдаєте серйозної шкоди. Те саме можна сказати, коли ви спалюєте знімки, на яких зображені живі люди.

До речі, осінні пейзажі, якщо вірити прикметі, також несуть небезпеку. І фотографуватися на тлі яскравого листопада, що втілює в'янення природи, досить небезпечно.

Песимізм і зневіра можуть надовго залишитися в душі у дівчини, яка весело посміхається на знімку.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень