5 прикрас, які притягують бідність та хвороби: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Згідно із прикметами, деякі прикраси здатні притягнути нещастя і розчарування, відібрати здоров'я. Це:

Знайдені прикраси

Часто коштовності, на думку езотериків, викидають під час ритуалів із залучення багатства або позбавлення від нещасть, пристріту, псування. Піднявши таку прикрасу, можна перейняти карму її колишнього власника.

І це небезпечна лотерея: хтось отримає удачу, інші знайдуть хвороби та нещастя. Тому знайдені аксесуари не варто одразу одягати: якщо ж вони вам дуже сподобалися, проведіть обряд очищення.

 

Прикраси з ломбарду

У місцях скупки коштовностей прикраси рідко потрапляють через те, що не сподобалися попередньому власнику. Найімовірніше, колишній господар відчайдушно потребував грошей або потрапив у складну життєву ситуацію.

Перекупивши таку прикрасу, ви можете успадкувати біди минулого власника і зіткнутися з серйозними проблемами.

 

Крадені прикраси

Ще одне доповнення до попереднього пункту: іноді в ломбарди потрапляють аксесуари, які опинилися у продавця не зовсім законним чином. У крадених аксесуарів важка енергетика, вважається, що разом із втратою коштовності власники віддають свої хвороби та страждання, а новий господар їх отримує.

Подарунки від заздрісників

У вашій колекції можуть знайтися коштовності, які подарували люди з минулого. Стосунки з ними давно розладналися, а подарунки залишилися. Езотерики вважають, що подаровані речі можуть накопичувати негативні побажання, притягувати невдачі та хвороби.

Штучне каміння

Вважається, що мінерали роками накопичували енергію води або землі, яку потім віддають власнику. А штучні камені,навпаки, абсолютно порожні, вони черпають енергію господаря.

А отже, з часом, якщо ви постійно носите штучні мінерали, почнеться вигоряння, апатія і втома.

Серед натуральних каменів є цілком бюджетні: бірюза, рожевий кварц, гранат. Намагайтеся вибирати мінерали з енергетикою та історією.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень