Чому жінкам не варто вирощувати вдома троянду в горщику: народні прикмети про квіти

Прикмети про квіти

Народні прикмети вказують на те, що для залучення в будинок грошей слідує обов'язково вибрати товстянку, яку називають грошовим деревом. 

Для успішного просування бізнесу та отримання прибутку поставте в офісі горщик із драценою.

Для успішного кар'єрного зростання поставте кілька гілочок бамбука на робочий стіл. Згідно з повір'ями, прогрес у справах вам забезпечать 5 гілочок цієї рослини, які, до того ж прекрасно вписуються практично в будь-який інтер'єр сучасного офісу.

Яскравий антуріум - гарантія початку стабільних стосунків для самотніх дівчат. 

Дивно, але деякі шляхетні і красиві квіти, які зазвичай асоціюються саме з коханням, у народі вважають не надто придатними для любовної сфери. До таких квітів відноситься китайська троянда (гібіскус). Жінці ця вишукана квітка з тонким ароматом віщує самотність та сварки з коханою людиною.

Якщо ви займаєтеся творчістю потребуєте додаткового натхнення для нових проектів, прикмети вказують на необхідність придбати фіалку і бальзамін, а для зміцнення впевненості у своїх силах вам потрібні юкка і цикламен. 

Якщо у дитини спостерігаються проблеми з концентрацією, сном та емоційною стабільністю, поставте в дитячій кімнаті горщик із цикламеном. Ця рослина, як стверджує повір'я, заспокоює дитину. 

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень