Притягнете біди та неприємності: три місця у домі, де не можна зберігати віник

Народні прикмети

Розташування віника всередині вашого будинку – це не просто питання зручності чи зберігання, це також пов'язане з енергетикою та загальною гармонією вашого житлового простору.

Розташування віника може вплинути на позитивні та негативні аспекти вашого життя.

 

Де не можна зберігати віник у домі

 

За зачиненими дверима

Незалежно від того, за якими дверима знаходиться ваш віник, чи то головний вхід, чи двері в кімнату чи сарай, важливо не зберігати його там. Це пов'язано з тим, що віник за дверима може створити бар'єр, заважаючи вільному потоку позитивної енергії у вашому будинку. Ця енергія сприяє створенню гармонійної атмосфери. 

У ванній та туалеті

Не варто зберігати віник у ванній кімнаті чи туалеті. Це пов'язано з віруваннями, що віник у цих місцях може призвести до проблем зі здоров'ям та хворобами.

У вітальні

Також варто уникати розміщення віника у вітальні. За повір'ями, це може спровокувати розбіжності та конфлікти між членами сім'ї.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: прикмети
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень