5 знахідок, які принесуть удачу та гроші: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Пращури вважали, що деякі випадкові знахідки на дорозі обов'язково принесуть удачу.

Підкова

Залізну підкову здавна вважали символом успіхів і матеріального благополуччя. Якщо ви знайшли цей предмет — обов'язково повісьте його над вхідними дверима. Підкова притягне у дім гроші та злагоду.

Ключ

Ключ вважали одним з найсильніших оберегів будинку. Чим він старіший, тим сильніший його захист. За деякими повір'ями, ключ обіцяє швидкий переїзд або покупку нового житла — дивіться уважніше під ноги.

Ґудзик

Це символ приємних звісток і змін, і чим більше дірочок в ґудзику — тим краще. Його можна використовувати як талісман і оберіг від пристріту. Досить просто протягнути в нього червону нитку, зав'язати щільним вузлом і носити з собою, ховаючи від сторонніх поглядів.

Ікона

Ікона — це явний знак того, що вищі сили піклуються про вас. Але не піднімайте свою знахідку просто так — обов'язково проговоріть: «Господи, благослови». І якщо ви щиро повірите в її благодатну силу, вас чекає успіх у всіх починаннях.

Рукавичка

Така знахідка — до приємної зустрічі. Чим дорожча і добротніша рукавичка, тим більш вдалим може бути нове знайомство.

Якщо самотня людина знайшла рукавичку, що належить особі протилежної статі, — це може бути до нових відносин.

Але не забирайте знахідку собі — покладіть її на чільне місце або підвісьте вище, вона повинна повернутися до господаря.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень