Чоловіка затримали за домашнє насильство над своєю 82-річною бабусею

Бабця кричала з вікна і благала про допомогу

У Черкасах поліцейські затримали чоловіка за домашнє насильство над своєю 82-річною бабусею – вона кричала з вікна і просила про допомогу.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції України.

Зазначається, що 2 січня поліцейські отримали повідомлення, що з вікна одного з будинків кричить жінка та просить про допомогу.

Прибувши на місце події, правоохоронці з'ясували, що 24-річний онук вчинив домашнє насильство стосовно 82-річної бабусі, з якою мешкає. Він силою утримував жінку, при собі мав ніж та поводився агресивно, - розповіли в поліції.

Зауважується, що металеві двері до будинку ніхто не відчиняв, а крики жінки продовжувалися.

Тому, зважаючи на можливу загрозу життю та здоров'ю жінки, поліцейські викликали працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, аби зламати двері та дістатись до помешкання.

Спільними діями поліції та рятувальників, пенсіонерку врятували. Їй надали допомогу, а кривдника затримали. Зараз бабуся перебуває під наглядом медиків у третій міській лікарні. Ушпиталили й онука, за словами лікарів, він потребує додаткового обстеження спеціалістами, - йдеться в повідомленні.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень