Щодо батька, який скинув 6-річну доньку зі сходів, відкрили кримінальне провадження (ОНОВЛЕНО)

Дитину мають обстежити медики, і тоді слідчі вирішать, чи це "кримінал", чи "адмінка"

За результатами проведеної перевірки поліцейські Вараського відділу поліції виявили в діях 46-річного місцевого жителя ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини.

Відомості за фактом умисного завдання удару або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зі слів матері постраждалої дитини, вона разом із чоловіком та чотирма дітьми того дня пішла за покупками у магазин. Між дітьми виникла сварка і, аби їх втихомирити, батько шестирічну доньку витягнув на вулицю, навмисне штовхнув її, внаслідок чого дівчинка впала зі сходів.

Нагадаємо, під час моніторингу соціальних мереж працівники Вараського відділу поліції виявили відео, на якому 46-річний варашанин кинув свою доньку зі сходів.

Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин чи виправними роботами на строк до одного року. 

У рамках розпочатого кримінального провадження

дівчинку направлятимуть на додаткове медичне обстеження та призначатимуть судово-медичну експертизу.

За її результатами буде надана остаточна правова кваліфікація діям 46-річного батька, який буде притягнутий чи до кримінальної чи адміністративної відповідальності.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень