На Млинівщині затримали підозрюваного у смертельному побитті знайомого

Відчувши недобре, 45-річна матір сама почала шукати сина, який вже три дні не приходив додому

У вівторок, 19 березня, матір виявила сина мертвим у будинку в сусідньому селі. Як встановили поліцейські,

життя 26-річного жителя села П’яннє позбавив його знайомий.

Слідчо-оперативна група встановила, що в селі Залав’я в одному з будинків, частково непридатному для проживання, частенько відпочивали компанії. Навідувався туди і 26-річний чоловік, який 16 березня разом із двома своїми знайомими розпивав алкогольні напої.

Спочатку між ним та 30-річним місцевим жителем виникла сварка, а потім і бійка, під час якої численні удари руками та ногами отримав 26-річний мешканець села П’яннє. Учасники застілля розійшлися, а потерпілого залишили без допомоги.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть молодого чоловіка настала внаслідок стиснення головного мозку субдуральною гематомою, розриву селезінки. Крім того, у загиблого виявили переломи 4-9 ребер.
 

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Млинівського відділення поліції розшукали причетного до злочину зловмисника, який зізнався у скоєному. 

Поліцейські затримали його та за фактом умисного тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого, повідомили про підозру.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень