Поліцейські розповіли деталі убивства немовляти у Рівному

Як усе сталося

За наслідками хвороби, у вагітної виникли психічні розлади, тож вона проходила відповідне лікування.

Уже в січні цьогоріч у 21-річної жінки стався рецидив.

Народивши в Івано-Франківську 15 лютого дівчинку, породілля там же і проходила лікування у психоневрологічній лікарні. Її виписали третього березня.

Напередодні 26-річний чоловік вийшов із квартири, щоб винести сміття та набрати з підвалу картоплі. Коли повернувся, виявив свою дитину мертвою і одразу викликав «швидку». На жаль, медики лише констатували смерть немовляти, яка настала внаслідок ножового поранення шиї, що нанесла 21-річна мати.

Поліцейським жінка не могла адекватно пояснити, що сталося і чому так вчинила, та не змогла навіть пригадати, що робила впродовж дня.

21-річну жительку Рівного затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом умисного вбивства малолітньої дитини слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування.

Вирішується питання про повідомлення жінці про підозру та обрання запобіжного заходу. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії, зокрема і щодо призначення психіатричної експертизи підозрюваній.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень