На Рівненщині п’яна жінка вночі ховалася в лісі з малюком

Від власного чоловіка та поліцейських

Пізно ввечері 4 березня до поліції звернувся 38-річний житель села Мар’янівка. Чоловік заявив, що його 33-річна дружина вийшла з дому з 4-річним сином і досі не повернулася.

Подружжя перебуває на стадії розлучення, тому проживає окремо. Жінка мешкає у селі Карпилівка разом з трьома дітьми та дідусем.

Близько 18:00 до чоловіка зателефонували її родичі, які повідомили, що у стані  сильного алкогольного сп’яніння вона разом із найменшим сином пішла до лісу – у бік його села.  

Чоловік на мопеді вирушив їм на зустріч, а коли не зустрів дружину із сином на дорозі - почав «прочісувати» ліс. І лише після 23 години, коли пошуки не дали жодних результатів - звернувся за допомогою до поліції.

На розшук зниклих матері та сина орієнтували увесь особовий склад Сарненського відділу поліції. Виявити їх вдалося тільки під ранок.

Жінка, тримаючи дитину на руках, ховалася від поліцейських у кущах. Хлопчика відразу передали медикам на обстеження, а нетверезу жінку доправили до відділу поліції для встановлення усіх обставин події. 

 

Однак враховуючи сильний стан сп’яніння, жодних адекватних пояснень вона не надала.

Пізніше до відділу поліції прибули працівники ювенальної превенції та соцслужби для вирішення питання щодо позбавлення жінки батьківських прав.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень