Страшна історія рівненської сім’ї: вночі чоловік вигнав на вулицю хвору дружину з дітьми (ФОТО)

Їм потрібна допомога

Повідомлення про сімейне насильство надійшло до  поліції у вівторок близько 22:00 від сусідів потерпілої. Виявилося, що на вул. Волинської Дивізії п’яний чоловік проганяв з дому дружину з малолітніми дітьми, розповіла речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко. Цього разу чоловік «не розпускав рук» - знущався лише психологічно, втім раніше вже опускався до насилля.  

Коли патрульні разом зі спецпідрозділом «Поліна» та сімейними радницями увійшли до квартири, застали помешкання пустим і частково залитим кров’ю.

Виявилося, що 35-річний чоловік страждає немотивованими приступами агресії, під час яких трощить меблі, завдаючи собі фізичної, а дружині з дітьми – психологічної шкоди. Через це в квартирі практично немає меблів – 5-ти і 15-річний хлопчики разом з матір’ю спали на ковдрах на підлозі.   

Більше про цю історію нам розповіла правозахисниця і сімейна радниця Ліана Діновська, яка прибула на виклик разом з правоохоронцями:

У чоловіка часті напади агресії. Через таку його поведінку і побої близько року дружина з ним не жила. Вона влаштувалася на роботу і винаймала власне помешкання, адже ця квартира – його. Але за станом здоров’я вимушена була звільнитись і повернутись з дітьми жити до нього.

 

Зараз вона абсолютно виснажена, в неї немає ніякої підтримки: батько вже давно помер, а з матір’ю вона в недобрих стосунках через розбірки зі спадщиною. Власне, завдяки частині цих коштів вона й жила після звільнення з роботи.

Жінці порадили розлучитися з чоловіком і стягувати з нього аліменти, а також оформити соцдопомогу, як малозабезпечена родина. З останнім є деякі труднощі, адже щоб почати отримувати таку допомогу, жінка повинна або пів року працювати, або ж протягом 6 місяців стояти на біржі праці, пояснила сімейна радниця.

Поки що сім’ї знайшли тимчасове житло, в якому жінка з дітьми зможе жити найближчий місяць. Нині вони потребують допомоги небайдужих:

- Фрукти, овочі та крупи (жінка – вегетаріанка);

- Мийні засоби та засоби особистої гігієни;

- Рушники, дві ковдри, 3 подушки і 3 постелі, швабра та ганчірки для прибирання;

- Каструлі й пательня;

- Розмальовки, олівці та «розумні іграшки» для дітей (хлопчикам 5 і 15 років).

Аби передати допомогу для родини, варто зв’язатися з сімейними радницями – Ліаною Діновською (067) 702-20-10) або Любов’ю Романюк.

До слова, 35-річний чоловік потерпілої, на якого поліцейські слали протокол за вчинення сімейного насильства, й сам поскаржився на копів. Він оформив скаргу на патрульних, адже вони «забрали і відвезли його дружину у невідомому напрямку».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень