Чоловіка, з вини якого людина лежала в комі, посадили лише зараз

В апеляційному суді

Винуватець аварії, після якої водій одного з транспортних засобів перебував у мозковій комі, отримав реальний строк ув’язнення. Про це повідомляє прес-служба апеляційного суду Рівного.

Так, Сарненський райсуд у квітні 2018 року  звільнив від відбуванн покарання чоловіка, який спричинив ДТП з потерпілими. Натомість, йому дали іспитовий термін умовного покрання строком 3 роки з позбавленням керувати транспортними засобами.

Мешканець Клесова Сергій К. більш ніж два роки тому — у жовтні 2016 року о 17-й годині у селищі Клесів - керуючи автомобілем «Volkswagen Passat B5», удвічі перевищив допустимі 60 кілометрів і  спершу зіткнувся з автомобілем «Nissan Teana», що рухався у попутному напрямку.

Після цього виїхав на зустрічну смугу й  зіткнувся з автомобілем «Jeep Cherokee». За кермом позашляховика перебував Ігор Г., який у результаті зіткнення отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя.

Лікарі діагностували у потерпілого забійні рани обличчя, перелом кісток лицевого скелета, забій головного мозку важкого ступеня, що зумовило мозкову кому, в якій Ігор Г. перебував понад два тижні, ще кілька місяців пішло на лікування та реабілітацію.

Не погодившись з вироком місцевого суду, прокуратура оскаржила його в апеляційному порядку. Прокурор вважав вирок суду незаконним, адже сарненська феміда не врахувала, що Сергій К. був на підпитку за кермом на час скоєння аварії.

Тож сторона обвинувачення вимагала для підсудного 5 років позбавлення волі. Утім суд лише частково задовольнив скаргу прокурора і призначив Сергію К. 3 роки за гратами з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень