У Рівному підпільний цех виготовляв товар під відомою маркою

Організували його троє чоловік

Трьох рівнян судитимуть за незаконне використання знаків відомого бренду у своєму бізнесі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненщини.

Встановлено, що злочинну групу створив та очолив влітку 2018 року 37- річний рівнянин. До «діла» він залучив ще двох спільників – теж жителів м. Рівне.

Чоловіки організували підпільний цех із виготовлення фальсифікованих миючих засобів, при цьому використовували логотипи відомого іноземного виробника.

Як раніше писали в департаменті захисту економіки Рівного:

Усі хімзасоби продавали під торговими марками «Ariel», «Tide» та «Vizir», право власності на які належить компанії «The Procter & Gamble Company».

Виготовлену із дешевої сировини продукцію під марками відомих світових брендів зловмисники реалізовували на території всієї України через  спеціально створені інтернет-магазини та сайти.

Частину грошей, одержаних від незаконного прибутку, спільники розподіляли між собою, а частину – для потреб подальшої незаконної діяльності.

У листопаді 2018 року правоохоронці провели обшуки – вилучили сировину, обладнання та товар.

Своїми діями злочинна група завдала школи американській компанії на суму 150 тисяч грн.

Згідно із Кримінальним кодексом України відповідальність за вчинений злочин передбачена у виді штрафу від 10 тисяч до 15 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень