Чоловіка, з вини якого загинули дідусь і трирічна онука, покарали «по-справжньому»

Вироком апеляційного суду

Мешканеця Колоденки Ейтібара Мірзоєва таки посадили за ґрати. Нагадаємо, що у жовтні 2017 року він спричинив смертельну ДТП. О десятій вечора в Колоденці 48-річний чоловік керував автомобілем напідпитку. Він виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з ВАЗівкою. В машині були четверо пасажирів.

Від зіткнення «ВАЗ-2101» розтрощило, внаслідок чого загинув пасажир, 51-річний мешканець Колоденки. Пізніше в Рівненській центральній міській лікарні померла трирічна донька водія «ВАЗ-2101», 28-річного Олександра, який із тілесними ушкодженнями також потрапив до медичного закладу.

Крім того, до медустанови із політравмою доставили 46-річного рівнянина.

У березні 2018 року Рівненський райсуд засудив Ейтібара Мірзоєва до 5 років позбавлення волі та 3 років заборони керувати транспортними засобами, водночас суд звільнив обвинуваченого від відбуванням терміну у в’язниці. Натомість винуватцю смертельної ДТП дали 3 роки іспитового терміну.

Потерпіла, яка в ДТП втратила чоловіка й онуку, оскаржила це рішення разом із прокурором. Останній просив призначити горе-водію 8 років за ґратами, а жінка 5.  Суд задовольнив апеляційні скарги частково. Мірзоєва засудили до 3 років позбавлення волі.

Прес-служба суду пише, що такий вирок винесли, адже обвинувачений визнав вину, щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину, повністю відшкодував матеріальні збитки та моральну шкоду бабусі загиблої дівчинки.

Суд врахував й те, що Мірзоєв одружений, має на утриманні двох дітей, а також стан здоров’я обвинуваченого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень